B&B Villa Elisabeth

Op een rustige centraal gelegen locatie vindt u onze luxe bed & breakfast. Die wordt gekenmerkt door de persoonlijke benadering , luxe inrichting en verzorging van de vijf kamers. U zult zich snel thuis voelen! De kamers zijn gelegen op de eerste etage van het kloeke woonhuis in Domburgse stijl. 

Wij serveren u een uitgebreid luxe ontbijt op uw kamer, allemaal inclusief!

U checkt in via Hotel In den Brouwery. Gedurende de ochtend en vroege middag is er altijd iemand aanwezig voor uw ontbijt en schoonmaak. Gedurende de middag en avond kunt u zich altijd aan Hotel In den Brouwery wenden met uw vragen of opmerkingen.

Uitgelicht

Centraler is haast niet mogelijk.. vanuit de voordeur staat u binnen enkele honderden meters in de gezellige hoofdstraat. Steekt u deze over dan bent u in enkele minuten op strand.

U heeft bij ons de mogelijkheid een strandcabine te boeken bij uw verblijf. Geniet van het gemak van uw eigen privé cabine op strand.

Aan de receptie heeft u de mogelijkheid goed uitgeruste fietsen te huren, voor een dag of voor uw gehele verblijf. Eveneens kunt u deze online mee boeken.

Deze accommodatie beschikt over een rondom het gebouw gelegen tuin met terras. U kunt hier heerlijk vertoeven en genieten van een drankje.

Deze accommodatie beschikt over gratis Wifi internet.

In onze B&B serveren wij u een uitgebreid, luxe onbijt op het door u gewenste tijdstip (tussen 8.30 en 10.00) in de kamer.

U kunt uw auto parkeren op een van de vijf privé parkeerplaatsen op de oprit van het huis.

Foto's

Locatie