Duinhotel Nehalennia

Vanaf medio 2025 openen wij het vernieuwde Duinhotel en restaurant Nehalennia.

In het nieuwe, onder architectuur gebouwde, 4 sterren hotel verwelkomen wij u in een van onze 53 luxe hotelkamers. Het hotel staat letterlijk met de voeten in de duinen, waar  u geniet van het unieke duinlandschap op de nummer 1 locatie van Domburg,

Start u de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant, op het terras of op het balkon van uw kamer, waarna u geniet van een heilzame wandeling door het aangrenzende natuurgebied de Manteling of van een enerverende dag met uw eigen strandcabine op het strand. 

Maakt u gebruik van onze intieme privé spa faciliteit en geniet u 's avonds van een uitgebreid diner in ons restaurant.

Wij nodigen u van harte uit en begroeten u graag vanaf 2025 in ons nieuwe hotel.

 

Uitgelicht

Niets minder dan een 4 sterren classificatie gaat dit hotel dragen. Tel daar de locatie, privé spa en goede keuken bij op en het ontbreekt u aan niets.

Wij hopen medio 2025 de deuren van het nieuwe hotel te openen. Volgt u de bouw op de voet via onze facebook pagina.

Reserveren is mogelijk vanaf december 2024.

Op de begane grond van het hotel vindt u straks ons nieuwe restaurant, waar u verwend wordt met lokale smaken en gerechten passend bij de locatie zo dicht bij de zee!

Met de komst van het nieuwe hotel keert ook de natuur terug in het gebied. Ten behoeve van uw check-in is er een check-in parkeerplaats voor u in de garage van het hotel. Daarna krijgt u van ons een privé parkeerplaats op ons parkeerterrein aan de Traverse. Wij brengen en halen u met milieuviriendelijk elektrisch transport. Zo heeft u de voordelen van een autovrije, natuurlijke omgeving, en geraakt u toch zonder enige moeite bij uw auto.

Onze intieme privé spa, geschikt voor 2 tot 4 personen, kunt u per 1,5 uur huren. Neemt u een heilzaam sauna en stoombad en kom daarna tot rust onder het genot van een drankje.

Foto's