Hotel In den Brouwery

Ons recent nieuwgebouwde/gerenoveerde hotel biedt comfortabel ingerichte hotelkamers en hotelstudio’s op steenworp afstand van de gezellige hoofdstraat en de mooie zandstranden van Domburg.

Wij bieden een ruime keuze aan kamer types en u geniet bij ons altijd van het uitgebreide ontbijtbuffet.

Uitgelicht

Centraler is haast niet mogelijk.. vanuit de voordeur staat u binnen enkele honderden meters in de gezellige hoofdstraat. Steekt u deze over dan bent u in enkele minuten op strand.

U parkeert uw auto op een van de ruim aanwezige parkeerplaatsen direct bij het hotel, wel zo gemakkelijk! Let op dat parkeerplaatsen betaald zijn en gereserveerd dienen te worden.

U heeft bij ons de mogelijkheid een strandcabine te boeken bij uw verblijf. Geniet van het gemak van uw eigen privé cabine op strand.

Aan de receptie van Hotel In den Brouwery en Hotel Bosch en Zee heeft u de mogelijkheid goed uitgeruste fietsen te huren, voor een dag of voor uw gehele verblijf. Eveneens kunt u deze online mee boeken.

Dit hotel beschikt over een ruime lift. Let u wel op dat de bovenste etage (Hotel In den Brouwery Kat. F en Hotel Bosch en Zee van beide kamertypes enkele kamers) niet per lift bereikbaar is en u voor enkele kamers alsnog enkele treden over moet. Laat u het ons dus altijd vooraf weten wanneer u slecht ter been bent.

Deze accommodatie beschikt over een rondom het gebouw gelegen tuin. U kunt hier heerlijk vertoeven en genieten van een drankje.

Deze accommodatie beschikt over gratis Wifi internet.

Dit hotel beschikt over kamers welke geschikt zijn voor toegang met rolstoel. Informeert u naar de beste optie voor uw situatie. Veel van onze kamers zijn goed toegankelijk, enkel maken wij in alle badkamers gebruik van wastafelmeubels, waar men helaas met een rolstoel niet onder kan rijden. Voor een aantal kamer(types) zijn er helaas wel enkele treden te nemen.

Ontbijtbuffet is in de meeste gevallen inclusief in uw boeking, tenzij u bij het boeken een ander arrangement boekt. Geniet van 08.00 tot 11.00 van ons uitgebreide en zeer gewaardeerde ontbijtbuffet

Honden zijn van harte welkom.  Wij staan maximaal 1 hond per kamer of woning toe.

Let u wel op dat honden in uw accommodatie niet toegestaan worden in ruimtes met tapijt en op meubels. In vakantiewoningen zijn deze uiteraard ook niet toegestaan in de slaapkamers. Indien wij bij schoonmaak constateren dat deze regels overtreden worden dan worden u mogelijk extra schoonmaakkosten in rekening gebracht. Wij waarderen het wanneer u deze regels opvolgt en zo de gehuurde accommodatie voor uzelf en andere gasten netjes houdt.

Allergie? Wilt u juist een kamer, woning of studio waar geen huisdieren komen? Vraagt u dit ook even van te voren bij ons aan.

In deze accommodatie werken wij met een sociaal programma, waarbij wij mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een kans geven door ze onder begeleiding een leertraject te laten doorlopen om zelfstandig te kunnen functioneren binnen een hotel bedrijf.

Specifiek tijdens de ontbijtdienst laten wij deze medewerkers groeien in hun werk. Uiterst doel is dat u hier niets van merkt, dat betekend immers dat onze collega gegroeid is in zijn of haar functioneren. Soms is er wel iets op te merken of heeft u een mindere ervaring met deze collega. Wij vragen u dan hier kalm en respectvol mee om te gaan en dit bij de receptiedienst, welke in de middag aanwezig is te melden zodat wij hier actief op kunnen sturen. 

Namens ons en de deelnemers aan het programma hartelijk dank voor uw hulp en begrip. Samen creeeren we ook voor deze personenen een fijne werkomgeving waar men zich op zijn of haar manier volledig kan ontplooien!

Foto's

Geniet van comfort en luxe